KABİN

Dolphin Karavan’ın imalatı yeni projelerimizden biri olan Modüler Kabin projemizi sunmaktan mutluluk ve gurur duyarız. Aracımız Ford 350 ED-L modeli üzerine inşa edilmiş, üretim süreci bir hafta süren, arka bölümünden kabin kısmına geçişi olan 21 m3 boyutunda, yatak düzeni boyuna olarak konuşlandırılmış özel bir araçtır. 

Aracın arkadan itişli olması dolayısıyla her tür zeminde daha rahat hareket edebileceğiniz ( Ağırlığı arkada olması sebebiyle ) sizin gerek kısa gerekse uzun seyahatlerinizde yol arkadaşınız olacak özellikte donanımı da hazırlanmış bir ekipmana sahiptir. 

Yerden yüksekliği dolayısıyla park halinde rahatsız edilme riskiniz en aza indirilmiş olup, dışarıda yer alan tüm depolama alanları kilitli olarak dizayn edilmiştir. 

Araç üzerindeki kaplama özel olarak dizayn edilmiş olup uzun yıllar solma yapmaması, kolaylıkla deforme olmaması için argesi yapılmıştır. 

Araç içerisindeki standart tuvalet çözümü majeratörlü tuvalet olup, müşterimizin isteği doğrultusunda kasetli olarak dönüşüm yapılabilmektedir. 

Araç üzerinde Thule marka 4m boyunda karavanlar için özel dizayn edilmiş 1. kalite bir tente yer almaktadır. 

Araç üzerindeki camlar Berhimi marka, çift pistonlu, UV filtreli, çift cam teknolojisi ile üretilmiş farklı boyutlarda camlar mevcuttur. 

Diğer tüm detaylara aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.